неділю, 13 травня 2018 р.

Інформаційний лист (червень, 2018 року)



Оргкомітет запрошує до участі у конференції студентів, магістрантів, аспірантів, докторантів, викладачів ВНЗ, наукових співробітників. 
МІЖНАРОДНА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ 
«СЬОГОДЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ НАУКИ»
14-15 ЧЕРВНЯ 2018 року
Форма участі: дистанційна. Робочі мови конференції: українська, російська, англійська. Результат участі: сертифікат учасника конференції, публікація матеріалів у збірнику тез (електронні версії – усім учасникам безкоштовно, за бажанням та додаткову сплату – на паперовому носії).
Основні питання, що пропонуються для обговорення:
·         Вірусологія, мікробіологія, паразитологія;
·         Молекулярна біологія, біофізика та біохімія;
·         Генетика та біотехнологія;
·         Біологія, фізіологія рослин та експериментальна ботаніка;
·         Біологія, фізіологія тварин та експериментальна зоологія;
·         Анатомія, фізіологія людини; морфофункціональні механізми адаптації органів і систем тіла людини; медико-біологічні аспекти патогенного впливу на організм людини;
·         Експериментальна біологія, біомедицина, фармакологія;
·         Біологічна освіта та методика навчання біологічних дисциплін.

Реєстрація та умови подання матеріалів


Для участі у конференції необхідно відправити заповнену реєстраційну форму і подати текст матеріалів доповіді, які будуть опубліковані у збірнику матеріалів конференції.
Якщо матеріали написані кількома авторами, то в реєстраційній формі вказуються усі автори (не більше трьох осіб), а файл з текстом доповіді подає лише один з них. Матеріали (тези обсягом до трьох сторінок) надсилаються окремими файлами на електронну адресу оргкомітету (conf_mbio@sspu.sumy.ua) в електронному вигляді (приклад назви файлу – ivanenko_tekst.doc). Реєстраційна форма заповнюється на сайті конференції за посиланням https://mbio17sspu.blogspot.com

Вимоги до оформлення матеріалів
Доповідь подається у вигляді документа Microsoft Word з розширенням (.doc). Формат сторінок - А-4, розмір полів - 2 см з усіх боків; верхній і нижній колонтитули - по 1,25 см.

Першою подається назва тез (шрифт жирний). Прізвище та ініціали авторів вказуються нижче назви тез, назва навчального закладу або наукової установи – нижче ПІБ авторів (шрифт нежирний). Текст матеріалів має бути відокремлений порожнім рядком, написаний шрифтом Times New Roman, кегль 14 pt, інтервал – 1,0, відступ абзацу – 1,25 см. Вирівнювання тексту – по ширині, без нумерації сторінок.
Допускається використання таблиць книжкової орієнтації та рисунків у форматах jpg, tiff, bmp.

Нумерація посилань на літературу має подаватися в тексті у квадратних дужках. Перелік використаних джерел (шрифт 12 pt) має бути відокремлений від тексту порожнім рядком.

Матеріали конференції будуть надруковані у Збірнику матеріалів конференції «Сьогодення біологічної науки», розміщені на сайті конференції (https://mbio17sspu.blogspot.com) та додані до Репозитарію Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка (http://repository.sspu.sumy.ua).

Організаційний внесок складає: друк тез - 20 грн. за одну сторінку. Для аспірантів і докторантів друк тез безкоштовний. Вартість друкованого сертифікату учасника – 20 грн. (додатково). Вартість Збірника матеріалів конференції на паперовому носії -  25 грн. (додатково).
Редколегія залишає за собою право відмовити авторові у публікації тез, які не відповідають редакційним вимогам. Відповідальність за повноту та достовірність наукового матеріалу несе автор тез.


Матеріали приймаються до 12 ЧЕРВНЯ 2018 року. Після підтвердження прийняття тез, Вам будуть надіслані реквізити для оплати. Матеріали та скановані квитанції про оплату надсилати на e-mail: conf_mbio@sspu.sumy.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар

ІV Міжнародна конференція "Сьогодення біологічної науки"

  Оргкомітет запрошує до участі у конференції студентів-бакалаврів, магістрантів, аспірантів, докторантів, викладачів ВНЗ, наукових співробі...